Student housing - Hostels - Coworking in London (Anglia)

Students, international students, interns, backpackers, roomates and digital nomads can book cheap dorms and safe private rooms in downtown London, close to boarding schools, high schools, colleges, halls of residence and universities, close to buses or train stations, airports or major attractions in London.

Városrészek

Tájékozodási pontok

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Queen Elizabeth Pub Hostel View All Images

700 méterre a Chelsea FC-től, a Stamford Bridge 800 méterre található a Queen Elizabeth Hostel épületétől, míg Battersea 2,7 km-re található a szállodától. London City repülőtér 17 km-re található. 2 km-re az Earls Court és a Kings Road. london Eye - 6km London-torony - 9km

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Clink78 View All Images

A londoni gazdag múlt és a sokszínű multikulturális ajándék felfedezéséhez tökéletes helyszínt kínáló Clink78, mindössze tíz percnyi sétára a Kings Cross állomástól, a végső rendeltetési hely, ahonnan felfedezheti London összes kínálatát. Északra; megtalálja a Camden Markets és a Regent's Park Zoo, a déli; a világhírű brit múzeum, a Szent Pál-katedrális és a Kelet-Tate Modern; az Angel, az Old Street és a Farrington és a Nyugat divatos éjszakai életét; a Covent Garden üzleteiben

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Clink261 View All Images

A Clink261 egy kényelmes, központi elhelyezkedésű hostel, mindössze 5 percnyi sétára a King's Cross metróállomástól és a St. Pancras nemzetközi pályaudvartól. London fő közlekedési csomópontja. A szálló ingyenes Wi-Fi internet-hozzáférést kínál az egész épületben, valamint egy nagyszerű értékű reggelit 2 fontért. A Clink261 20 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit. Azóta hosszú utat tett meg, de még mindig megvan a nyugodt hangulata, amit a hátizsákosok szeretnek. A Clink261-en való tartózkodás kicsit olyan, mintha hazaérne.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Astor Kensington View All Images

A hostel Nothing hill kapujánál található, 10 perces sétára a híres Portobello úttól, közvetlenül a Hyde Park és a Kensington Gardens ajtó lépcsőjén, William és Kate Middleton otthonában! Az Astor Queensway egy bájos, biztonságos és gyönyörű terület London felfedezéséhez.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Ordnance View All Images

London és Európa legnépszerűbb arénája közelében található; a 02 Millennium Dome és a Greenwich Mean Time, ezek a szomszédos látnivalók, még mielőtt a londoni központba indulnának. Egyéb látványosságok a Buckingham-palota, a Madame Tussaud's, a londoni torony, a London Eye és a londoni állatkert, csak egy rövid csomó / busz- vagy hajóút.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Safestay Elephant & Castle View All Images

Szálljon meg a Safestay Hostel London Elephant & Castle épületében, ahol a Big Ben és a Houses of Parliament, a London Eye, az Oxford Street és a Leicester Square kevesebb, mint 15 perc alatt elérhető. A Tate Modern, a Nemzeti Színház, a Császári Háború Múzeum, a londoni Aquarium, a London Dungeon, a Shakespeare Globe Theatre, a Kia Oval és a híres Sound Ministry mind mindössze 1,5 km-re található a szállodától.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Safestay Holland Park View All Images

Szálljon meg a Safestay Hostel London Holland Parkban, és közel lesz a Természettudományi Múzeum, a Kensington Olympia, a Portobello út, a Royal Albert Hall és a Tudományos Múzeum. Mi több, ez az egyedülálló Zone 1 helyszínnek köszönhetően London központjának leghíresebb látnivalói mindössze egy rövid útra fekszenek.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Phoenix Hostel London View All Images

10 percnyi sétára van a híres Baker utca (Maddame Tussauds és Sherlock Holmes történelme), a Regents Park kicsit Keleten. Paddington és Marylebone 10 perces sétával elérhető, a Hyde Park pedig könnyen megközelíthető délre.

Landlords and property managers
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön

Üdvözlünk Londonban!

Amikor azt mondják neked, hogy London a falvak városa, nem viccből mondják. Ez szó szerint igaz! A város London városbeli eredeti szivéből terjedt kifelé és elnyelte a kisebb településeket anélkül, hogy jellemükön változtatott volna valamit. Az eredmény? A valaha messzire fekvő szomszédságok mint északra a Stoke Newington vagy délra Brixton manapság már London kulturális mozaikjának szerves részei. Ez azt jelenti, hogy London óriási terjeszkedésű, de rengeteg olcsó központi szállásával könnyű felfedezni. Lépj ki az ajtón, töltsd föl az Oyster kártyádat, és már készen is állsz: látogasd meg a London Eye-t, élvezz egy hajótúrát a Temze folyón, vagy menekülj a nyüzsgés elől Hampstead Heathbe. Vagy szállj meg a belvárosban és merülj el a Soho és a West End környék éjszakai életében. Akár egyedül utazol, akár csoporttal fedezed fel, imádni fogod ezt az eklektikus Brit nagyvárost!

The Line (A Vonal)

Lépj ki a szállásodról és nyújtóztasd a lábadat! Sétálj az O2-től az Erzsébet Királynő Olimpiai Parkig és élvezd útközben a sok látnivaló szobrot. A három mérföldes (4.8 km-es) út mentén találsz Damien Hirsttől, Martin Creedtől és Eduardo Paolozzitől is műveket. Minden évben újabb alkotásokat raknak ki.

Honlap: http://the-line.org/

British Múzeum

Fedezz fel régi civilizációkat, élj újra történelmi eseményeket és élvezd a műtárgyak hatalmas gyüjteményét, aminek a British Múzeum a kurátora. Ez a világ egyik legrégibb múzeuma és a fiókjai több millió tárgyat tartalmaznak. Ha a centrumba van a szállásod, a Holborn vagy a Russel Tér környékén, a múzeum szinte a küszöbödön található…

Honlap: http://www.britishmuseum.org/

Hackney-i Barkácsoló Piac

Hackney kerület gyorsan a város kreatív központjává válik és a piac, amit két havonta tartanak meg, bemutatja neked az újonc tehetségek műveit. Hamarosan február 14.-én és április 10.-én tartják meg.

Honlap: http://www.hackneyfleamarket.com/artmarket/

Big Ben

Ezt a tornyosuló, jól ismert órát meg kell nézni, amúgy is közel van sok olcsó Westminsteri szálláshoz. Ami még ennél is jobb, része a Westminsteri Palotának, ahol a Parlament házait találod. Így egyszerre két látnivalót is kihúzhatsz a listádról! Ez aztán a jó vásár!

Honlap: http://www.parliament.uk/bigben

Cím: Houses of Parliament, Westminster, London SW1 0AA

Kerület:Westminster Város

Tower Bridge

Már létezik szebb és magasabb híd is, azonban Tower Bridge csak egy van. A hátizsákos túrázók és a turisták mind özönlenek hozzá abban a reményben, hogy látják felemelkedni. Ez valóban csúcs, de a kiállítás és az üveg sétány 42 méterrel a Temze folyó fölött még annál is jobb! És sokkal megbízhatóbb…

Honlap: http://www.towerbridge.org.uk/

Cím: Tower Bridge, London, UK

Kerület:Southwark Kerület

Telefon: 020 7403 3761

London Eye (London Szeme)

Ha épp bejelentkeztél a szállásodra és meg szeretnéd tekinteni a várost madártávlatból, ide menj! A Shard talán magasabb, de a Szem a gyönyörű folyóparton áll. Foglald le előre a jegyedet az interneten. Így nem kell sorbaállni és ráadásul kapsz 10%-os kedvezményt.

Honlap: https://www.londoneye.com/

Cím: Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB

Kerület:Waterloo

Telefon: 0870 990 8883

Szent Pál-székesegyház

Ne hagyd ki a Szent Pál-székesegyház templomtornyainak, Sir Christopher Wren mesterművének látogatását. Mássz fel a kupolába, hogy élvezd tetejéről a városra nyíló hihetetlen kilátást. . A belépő díj ebbe a híres látványosságba £18-ba kerül felnőtteknek (£16-ba diákoknak).

Honlap: https://www.stpauls.co.uk/

Cím: St. Paul's Churchyard, London EC4M 8AD, United Kingdom

Kerület:City of London

Telefon: 020 7246 8350

Nelson Oszlopa

Add meg a tiszteletet egy angol hősnek azzal, hogy meglátogatod Nelson Oszlopát a Trafalgar Téren (a nemzeti galéria is ott található). Az öreg Horatio ott áll egy 56 méter magas oszlop tetején, körülötte óriási bronz oroszlánokkal

Honlap: http://www.visitlondon.com/things-to-do/place/283774-trafalgar-square

Cím: Trafalgar Square, London WC2N 5DU

Kerület:West End Westminister

Stoke Newington

Sörözők, kisboltok látogatására és korabeli használt ruhák böngészése céljából ez az északi környék művész és kreatív lakósokat vonz, így a hátizsákos turisták is tökéletesen megtalálják a helyüket. Nem jár erremetró, de a Liverpool utcáról vonattal könnyen idejuthatsz, vagy ideis buszozhatsz.

Kerület:Stoke Newington

Second hand Művészi Pubok

Hyde Park

Néha szükséged van arra, hogy megszökj a városból. Londonban nem kell messzire menned. Hyde Park egy óriási zöld terület a város közepén, ahol megtalálod a Speaker’s Cornert (szónokok sarka), a Serpentine-tavat és a Pán Péter szobrot.

Kerület:Westminster Város

Parkok Béke és csend Központ

Camden Town

Ha zenére, piacokra és kültéri vásárlásra vágysz, keress szállást Camden Townban. Hagyd magad mögött a zsúfolt főutcát, hogy elérd a csatornától északra található történelmi piacokat. Camden piaci labirintusa eklektikus és élénk, és rengeteg kincset rejt.

Bolhapiac Koncertek Béke és csend

More London Free Fesztivál

2015-ben ez az esemény június 3.-tól szeptember 24.-g tarott. A fesztival élő előadásokat, zenei és szinházi előadásokat ajánl. Ezen kívül, van egy LCD képernyő, ami Wimbledont, a Tour de France-ot és a British Golf Open-t közvetíti. Ráadásúl, egy utcasarokra van a London Bridge-i szállásoktól.

Honlap: http://www.morelondon.com/more-london-free-festival-2015/

Cím: More London Riverside, London SE1 2RE

Kerület:Southwark Kerület

Sárkányhajó Fesztivál

Június végén, több, mint 40 csapat vív harcot a Londoni Regatta központban. Az eseményen harcművészeti és hagyományos kínai oroszlántánc bemutatók is vannak, és egy ételfesztivál is.

Honlap: http://www.lhkdbf.co.uk/

Cím: The London Regatta Centre 1012 Dockside Road, London E16 2QD

Kerület:Kerület Newham

Bickingham-palota Nyári Nyitvatartás

Ugorj be a Buckingham-palotába, az angol királynő londoni rezidenciájába, július 30 és szeptember 26.-a között. A palota minden nyáron kitárja ablakát és rengeteg a látnivaló, mint példáúl Rembrandt művei a királyi gyüjteményben.

Honlap: http://www.royalcollection.org.uk/visit/the-state-rooms-buckingham-palace

Cím: Buckingham Palace, London SW1A 1AA, UK

Kerület:Westminster Város

Camden Beach

Ki tudta? Londonnak még strandja is van. 900 négyzetméter, 150 tonna homok, és ez mind Camdenben van. Találsz ott nyugágyakat, strand kunyhókat, ping-pongot és szeszesitalt. Kostold meg jó étvággyal a rántott halat és a sült burgonyát, de ne reméld, hogy hullámlovaglásra alkalmasak lesznek a hullámok. Július közepétől augusztus végéig-ig nyitva van és… ingyenes!

Honlap: http://www.roundhouse.org.uk/whats-on/2015/camden-beach/camden-beach/

Cím: Roundhouse Chalk Farm Road, London NW1 8EH, United Kingdom

A Secret (Titkos) Cinema Bemutatja a Star Wars-t

2015 június 24.-től 27.-ig a hihetetlenül sikeres Secret Cinema vetítette a Star Wars-t némely titkos helyen. A résztvevők, akik korán lefoglalták a helyüket, nem csalódtak, hiszen úgy élték át a filmet, mint soha azelött.

Honlap: http://secretcinema.seetickets.com/tour/secret-cinema-presents-star-wars/list/1/100

British Summer Time (Britt Nyári Fesztivál)

Kapd el Taylor Swift, Blur, The Strokes és The Who koncertjét a Hyde Parkban – csak egy rövid séta a Knightsbridgei és Kensingtoni ifjúsági szállóktól. A fesztivált késő júniusban rendezik. Nem csak zenéről van szó; szinházi és komédia előadások is vannak.

Honlap: http://www.bst-hydepark.com/

Cím: Hyde Park London, United Kingdom

Kerület:Westminster Város

Calling Fesztivál

A rock rajongóinak a Celling Fesztiválon a helye. 2015-ben az előadók között volt Noel Gallagher, The Hives és Ryan Adams. A fesztivált kora júliusban rendezik a Clapham Commonban.

Honlap: http://www.callingfestival.co.uk/

Cím: Clapham Common Windmill Drive, London SW4 9DE, United Kingdom

Kerület:Clapham

Wireless Fesztivál

Vess irányt a Finsbury Park felé, hogy ne maradj le a változatos zenei előadásokról. A fesztivált kora júliusban rendezik. Remélhetsz tánc és hip hop előadásokat egyaránt. 2015-ben az előadók között volt Drake, David Guette, Kendrick Lanar és még Grandmaster Flash is.

Honlap: http://www.wirelessfestival.co.uk/

Cím: Finsbury Park, London N4, UK

Kerület:Finsbury

Baozi Inn

Forró és csípős a Baozi Innben az étel, amelyet az utcai kaják ihletnek. A Kínai negyedben található ez az egyedi kis kávézó ami szívesen fogadja a hátizsákos turistákat. Izletes ételekre számíthatsz, szóval hívj el egy barátodat. Igyatok is, csak £25-ba fog kerülni.

Honlap: http://baoziinnlondon.com/

Cím: 26 Newport Court London, WC2H 7JS

Kerület:West End Westminister

Telefon: 020 7287 6877

Berwicki Utcai Piac

Ha egy belvárosi szálláson tartózkodsz, ez a piac a Soho negyed közepén a természetes bevásárlási célpontod lesz, hiszen egy olcsó alternatívot nyújt az étteremben evés helyett. Föleg elvitelre épül a választék, az étel kitünő és legfeljebb £5 és £8 között fogsz fizetni egy személyre.

Honlap: http://www.berwickstreetlondon.co.uk/

Cím: Berwick Street, London W1F 0PH, United Kingdom

Kerület:West End Westminister

Battersea Pite Állomás

A Covent Garden Piacon találod (nem Batterseaben!) a Battersea Pie Stationt, ami elsajátította ennek a brit alapételnek a készítését. Ess neki egy finom húsnak vagy zöldségnek, ami egy finom tésztában van burkolva, küldj le egy italt, és hívj meg egy barátod is, mindezt csak £25-ért.

Honlap: http://www.batterseapiestation.co.uk/

Cím: 28 The Market, Lower Ground Floor, Covent Garden, London WC2E 8RA

Kerület:West End Westminister

Telefon: 020 7240 9566

The Lost Angel (Az Elveszett Angyal)

A legolcsóbb hely, ahol italhoz jutsz az Egyesült Királyságban általában egy Weatherspoonsban található. A Crosse Keys ehhez a lánchoz tartozik, egy átalakított bankban rendezték be. Érezd jól magad e tágas klubban, az óriási ovális bárjával.

Honlap: http://www.lostangel.co.uk/

Cím: 339 Battersea Park Rd, London, SW11 4LS

Kerület:Battersea

Telefon: 020 7652 6526

Cargo

Pénteken este 10 elött ingyenes a belépő, és a Cargo elhelyezése a Shoreditch vasútihíd alatt van annyira menő mint maga a klub. Lemezlovas estéket rendez és még egy remek étlapot is ajánl.

Honlap: http://www.cargo-london.com/

Cím: 83 Rivington Street, Shoreditch, London EC2A 3AY, United Kingdom

Kerület:Dél Hackney

Telefon: 020 7739 3440

XOYO

A XOYO egy kávébár Shoreditchben. Híres mint eklektikus szórakozóhely; a hátizsákos turisták tökéletesen megtalálják a helyüket a színes, barátságos tömegben. Jó pár híres név lépett már fel a klubban, mint Friendly Fires, Digitalism és Felix Da Housecat.

Honlap: http://www.xoyo.co.uk/

Cím: 32-37 Cowper Street, London EC2A 4AP, United Kingdom

Kerület:Dél Hackney

Telefon: 020 7608 2878

Crosse Keys

A legolcsóbb hely ahol italhoz jutsz az Egyesült Királyságban általában egy Weatherspoonsban található. A Crosse Keys ehhez a lánchoz tartozik, egy átalakított bankba rendezték be. Érezd jól magad e tágas klubban, az óriási ovális alakú bárral.

Honlap: http://www.jdwetherspoon.co.uk/home/pubs/the-crosse-keys

Cím: 9 Gracechurch St, London EC3V 0DR, UK

Kerület:City of London

Telefon: 020 7623 4824

Corsica Studios

Diák szórakozóhelyre találsz ebben a divatos bár- és klubban. Ha bírod a dubsteppet és a garázs zenét, akkor csípni fogod a Corsikát. Élénk, izgalmas és díjnyertes egy hely.

Honlap: http://www.corsicastudios.com/

Cím: 4/5 Elephant Road, London SE17 1LB, United Kingdom

Kerület:Southwark Kerület

Telefon: 020 7703 4760

Brick Lane-I Piac

A kifinomult hátizsákos túrázók remek tárgyakra találnak a csecsebecsék közt ezen a piacon. A rettenthetetlen alkuvadászok vasárnap menjenek ide. Ha mégsem találsz semmi kincsre, van a környéket néhány hatásos bár is.

Honlap: http://www.bricklanemarket.com/

Cím: 91 Brick Lane, London, E1 6QR

Kerület:Kerület Tower Hamlets

Blitz London

Tetszik az ötlet hogy London legnagyobb régiségboltjában vásárolhatsz? Gondoltuk! Ez a tágas hely Shoreditchben több ezer cikket tartalmaz, hihetetlen áron!

Honlap: http://www.blitzlondon.co.uk/

Cím: 55-59 Hanbury Street, London E1 5JP, United Kingdom

Kerület:Kerület Tower Hamlets

Portobello Road

Ez az 1800-as évek óta egy antik piac és a mai napig nagyon jól megy – sokszinűbb, mint valaha és egy köpésre van némelyik olcsó Bayswater-i és Notting Hill-i szállástól. Mindenfélét lehet kapni, ételektől régi ruhákig.

Honlap: http://www.portobelloroad.co.uk/

Cím: Portobello Road, London, W10 5TA

Kerület:Notting Hill

Oyster Card

Vegyél egyet mielött még megérkezel a városba és még koránkelőknek kijáró kedvezményeket is kaphatsz. Az Oyster kártyával utazhatsz Londonban, és spórolhatsz is ütközben! https://oyster.tfl.gov.uk

Tkts BoothTkts Booth (Jegypénztár)

A Leicester téren vehetsz olcsó jegyeket London néhány legünnepeltebb szinházi és zenei előadására. Ha nem vagy túlságosan válogatós, akkor ez a legjobb lehetőség, hogy megismer néhány Londonra jellemző szórakozást. http://www.tkts.co.uk/

Santander Biciklik

A ,,Boris Bikes’’ név alatt is ismert, a londoni polgármester Boris Johnson után. Kölcsönözz egyet az ezer kerékpár közül, amit városszerte megtalálhatsz. Az árak csak £2-nál kezdődnek egy24-órás kölcsönzésre. Az első fél órát ingyen adják. https://www.tfl.gov.uk/modes/cycling/santander-cycles

Repülőterek:

Öt fontos repülőtér van Londonban. A Brit fővárosba Heathrowra, Stanstedre, Gatwickre, Lutonra vagy a London City repülőtérre érkezhetsz.

Az hogy a városközpontban lévő zállásodat megtaláld, könnyű, de szokás szerint egy kicsit több időbe kerül, ha takarékoskodni akarsz. Heathrowtól felugorhatsz a gyors – de drága – Heathrow Expressre, mely a Paddington Station pályaudvarra visz, vagy spórolhatsz egy rendes Picadilly Line vonattal. Gatwickből indul express és rendes vonat a London Victoria pályaudvarra, és Stanstedről a Stansted Express indul a Liverpool Street pályaudvar felé.

Vasút:

London tele van fővonalú pályaudvarokkal. Ezek:

  • Waterloo: London dél-nyugai része és a déli part felé
  • Paddington: nyugatra és a Heathrow repülőtér felé
  • King’s Cross: északra és a belország felé
  • St Pancras: északra és a belország, valamint a kontinens (Eurostar) felé
  • Euston: északra és Skóciába
  • Charing Cross: dél irányba
  • Victoria: délkeletre és a déli part, valamint a Gatwick repülőtér felé
  • London Bridge: dél irányba
  • Liverpool Street: keletre és a Stansted repülőtér felé

A városközpontot és sok londoni külvárost a londoni metró (,,the Tube’’) köti össze. Ennek 11 vonala  színkódólt és könnyü tájékozódni a rendszerben az ikonikus Tube Térképpel. Találhatsz egy zsebpéldányt a metró állomásokon.

Busz:

Aki busszal utazik, a városközpontban a Victoria Coach Stationre érkezik. Ide érkezik a legtöbb Londonba tartó autóbusz. Körülbelül 10 percre van gyalog a Victoria vonat végállomás (Victoria Line, külvárosi vasút szolgáltatás és helyi busz szolgáltatás).

Közlekedés:

A város közlekedési rendszere integrált. Ha egy napi vagy heti ,,Travelcard’’-dal (bérlettel) utazol, könyen átszálhatsz a metró, a busz és a helyi vasútra ugyanazzal a jeggyel. Kilenc utazási zóna létezik. Ügyelj arra hogy a jegyed érvényes legyen azokra a zónákra, ahova el szeretnél látogatni. A legegyszerűbb utazási mód az Oyster kártya. Bármelyik állomáson megvásárolható és kézpénzzel föltölthető, így bárhova utazhatsz a rendszerben fizess-ahogy-használsz alapon.

Csúcsidőn kívül is érdemes utazni, mivel a jegy akkor sokkal olcsóbb lehet. Kerékpárt is lehet kölcsönözni ha a saját időbeosztásod  szerint szeretnéd megtekinteni a várost..

Nyelvek: Angol

Valuta: font

Feszültség: 230V

Időzóna: Greenwich Mean Time Zone (UTC+00:00)

Hívókódok: +43 Egyesült Királyság, 020 London

Posta: 

Stratford posta iroda

26  - 28 The Broadway, Stratford  London

+0345 611 2970

Camden High Street posta iroda

112 – 114 Camden High Street, Camden Town London

+0345 722 3344

Belsize Park posta iroda

199 – 205 Belsize Park, London

+020 7431 9716

Kórház: 

Royal London Hospital

Whitechapel Road, Whitechapel, London

+020 7377 7000

University College Hospital

235 Euston Rd, London

+020 3456 7890

University College Hospital

235 Euston Rd., London

+020 3456 7890

Turista információ: 

St. Paul’s Churchyard, London

+020 7606 3030

17 – 19 Cockspur St

Trafalgar Square, London

+020 7389 5040

Tipikus nyitvatartás: 

A hagyományos vállalkozások reggel 9-től este 5:30-ig vannak nyitva. Viszont némelyik bolt, sok étterem és még több bár és klub sokkal késöbb is nyitva tart.

Segélyhívó számok: A sürgösségi segitségi ellátást a 999-es szám tárcsázásával lehet elérni.